lauantai 1. joulukuuta 2007

Karhu sahaa kahteen suuntaan

Näkikö kukaan sitä House-jaksoa jossa afasiasta kärsivä mies yritti kertoa olevansa bipolaarinen vihjeellä "karhu sahaa kahteen suuntaan"? Se on aika hyvä ilmaisu. Nyt nimittäin sahaa. Synkkä ja ahdistunut olo meni jonnekkin koloseen ja tilalle tuli virtaa ja vimmaa. Juuri kun torstaina vakuutin psykiatrille, ettei olo enää nouse taivaisiin. Nyt tiedän paremmin.

Syön tällä hetkellä iltaisin 200mg Seroquelia. Lääkäri meinasi tiputtaa annostusta, kun kerroin jatkuvasta väsymyksestä. Kiljaisin kipakan vastalauseen, en halua että lääkitystäni aletaan taas säätää ilman lääkärikontrolleja. Tapaan psykiatrin vasta tammikuussa, siihen mennessä saatan olla jo sekoillut itseni hirteen jos Seroquel sittenkin on juuri se tärkeä lääke. Ei ei, mieluummin olen uninen kuin ihan pöpi.

Virittelin eilen olohuoneen (yksiöhän tämä on, mutta olohuone on melkein oma tilansa) ikkunaan kirkkaat ledit, siis ulkopuolelle. Puoli tuntia ähisin ja puhisin, mutta voi elämä! Ne ovat kauniit, ihan kuin tähtitaivas. Ilmassa oli taikaa, hymyilin yksin tiellä - naapurit saivat viimeisenkin todisteen siitä että tyttö on umpihullu. Kynttelikkö on ollut jo yli viikon keittiön ikkunan edessä. Valo luo kummallisen hyvän tunnelman. Innostuin valaisemaan myös J:n kämppää (meidän entistä yhteistä kotia :/ ) nyt kun täällä taas viikonlopun olen. Kivaa.

Nyt uppoudun magian ja fantasian maailmaan, kaivaudun huovan alle sohvan nurkkaan ja katson uusimman Potter-elokuvan.

Rentouttavaa viikonloppua teillekkin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leppoisaa ja tunnelmallista adventtisunnuntaita sulle. Mäkin mietin oiskohan tytär laittanut kynttilät meidän tuijaan sillä aikaa kun olen ollut poissa. Levittäisi vähän sitä tosiasiaa että tänään lähtee lumi.

Anonyymi kirjoitti...

Heh !
Minä ainakin katselin sen ja nappasin heti sen lauseen uuden blogini nimeksi =).

Kerään sinne uuteen bipoblogiini linkkilistaa näistä lokistanian bipoblokeista. Saanko laittaa siihen linkin tänne sinun blogiisi ?
Voisitko vastata sinne mun blogiini ?

http://karhusahaa.vuodatus.net/