torstai 6. joulukuuta 2007

Mielenrauhaa

Ööh. Jotain outoa on tapahtunut eilisen jälkeen. Blogin kaikki valikot ovat nyt englanniksi, mistä en pidä ollenkaan. Onkohan tämä joku yleinen muutos? Ensimmäinen miinus bloggerille.

Leivoin tänään joulutorttuja, niin helpossa leivonnaisessa en voi sentään epäonnistua. Ja hyviä ne ovatkin, olen ahtanut niitä jo kuution napaani. Illaksi on tiedossa mycke hyvää kanaa ja kermaperunoita, tänään syödään nimittäin J:n rahoilla. Hihi, oli tosi nastaa kärräillä eilen kaupassa ihan oikea ostoskärryn kanssa. Sitä tapahtuu aniharvoin, sillä omat ostokseni kulkevat ihan käsivarsilla tai korkeintaa korissa.

Lisäksi olen neulonut! Uskokaa tai älkää (kannattaa uskoa), kilisyttelin puikkoja ensimmäisen kerran piiiitkiin aikoihin. Tai no ei kasin puikot enää kilahtele, ne lienevät muovisia. Neuleesta pitäisi (paino sanalla pitäisi) syntyä pupu tämän ohjeen mukaan. Annan sen terapeutilleni lahjaksi jos se muistuttaa edes etäisesti mallia. Ihan hauskaa puuhaa nuo käsityöt, rentouttavaa myös. En tiedä miksi lopetin käsityöharrastuksen jokunen vuosi sitten. Ehkä en jaksanut enää ja työt söivät kaikki voimat. Tai sitten seli seli vaan.

On jotenkin rauhallinen ja melkeinpä hyvä olo. Ehkä. Ei pidä liikaa tunnustaa ettei tunnetta riistetä. En tiedä mitä voimia pelkään sillä en usko tuttuihin jumaliin, enkä oikein mihinkään henkimaailmaan. Korkeintaan luonnonvoimiin. Hyökyaaltoihin ja hirmumyrskyihin.

Onnea itsenäinen Suomi 90-vuotta. Linnanjuhlia odotellessa. Sinne on valmistettu kuulemma 600 litraa boolia. Vau.

Ei kommentteja: