keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Hei kansalaiset

Havahduin tänään näkemään peilikuvani. Tukkani oli muotoutunut jatkuvan sängyssä makaamisen vuoksi rasvaiseksi irokeesiksi, olin töyhtötiainen. Housuilla ja paidalla oli viikon ruokalista, yritin muistella milloin olin viimeksi kiikuttanut pyykkejä pesuun. Hengistys lemahti viemäriltä, vaikka pesenkin hampaat monta kertaa päivässä oksentelun takia. Ei enää Colgate max fresh with cooling crystals auta.

Ei muuta kuin tomumaja suihkun alle, juuriharja ja mäntysuopa käyttöön, litra Vademacum-suuvettä kitusiin ja puhtaat rytkyt päälle! Ja sen jälkeen olikin hyvä vörniä takaisin peiton alle. Olo ei parantunut, eikä mieli kirkastunut, mutta tunsin itseni ainakin hetken normaaliksi kansalaiseksi joka peseytyy. Siihen kuluikin tämän päivän voimat. Olen perustavanlaatuisessa koomassa, enemmin tai vähemmin ajankohtaisten tapahtuminen johdosta.

Mutta olen lukenut, siihen olen sentään kyennyt. Pystyn keskittymään tekstiin, jopa juoneenkin ja se onkin ollut mitä parhain pakokeino todellisuudesta. Nyt Tiitiäinen suosittelee:
Niina Hakalahti teki sen, hykerryttävän hyvän kirjan. Yksinkertaisesti: lue tämä.
Jäi vähän lyhyeksi suosikit, yhtäkkiä en muista mitä muuta olen lukenut. No tuosta on hyvä aloittaa!

Olen katsonut myös parhaan dokumentin aikoihin. Onneksi asun Suomessa. Tein ristinmerkkiä tuon kirjoittaessani ja tehkää tekin. Kun olet nähnyt tämän, tiedät enemmän. Vaikka ko. dokumenttia kritisoidaan jatkuvasti kun se on niin sitä, liian tätä, ihan skeidaa, kamalaa politiikkaa, Moore on elävä sittiäinen ja jajaja - se on silti hyvä dokumentti. Piste.


edit. Eliminoin tämän tekstin kommentit varmuuden vuoksi, taisin paljastaa liikaa yhdessä omassa kommentissani. Ja jos joku ehti yhdistää minut aiempiin blogeihini, pyydän kauniisti pitämään suunsa supussa :) Joohan? Ettei tarvitse taas ryhtyä pakoilemaan.

5 kommenttia:

Wendy kirjoitti...

Voi rähmä, anteeks :/ Toivottavasti et suuttunu, en kyl aikonu aiheesta sen enempää jauhaa. Sori.

Tiitiäinen kirjoitti...

En missään nimessä suuttunut sulle! Hyvä kun tulit heti maininneeksi asiasta, oikeasti miljoona plussaa. Itse puhuin yli suuni ja tulin kuitenkin paljastaneeksi liikaa :/ En kai uskonut sen yhden faktan olevan niin selkeä..mutta kyllähän se tietty on kun jauhan näistä samoista aiheista täälläkin, eikä sellaista tilannetta ole ihan joka tytöllä.

Eli itseasiassa sinä, Wendy, olit äärimmäisen tärkeä tämän blogin säilymisen kannalta :) ajatella jos olisin jättänyt kommentin siihen. Tärkeintähän oli etteivät läheiseni tunnista minua, ei se häiritse jos sinä "tunnistit".

Opin tästä.

Wendy kirjoitti...

Okei hyvä, huh :)

Anonyymi kirjoitti...

Sen takia mäkin siirryin salasanaan, kun yks tuttu vuosien takaa tunnisti. Se ei haitannut, mutta lisäsi mietintää siitä, koska joku muu löytää. Varsinkin, kun olin vielä yhdellä palstalla laittanut linkin blogiini... Outoa vähän kirjoittaa julkisesti mutta sitten kuitenkin toivoa ettei joku kirjoituksia löydä. Hassu ristiriita!

Muuten, oot oikeessa: blogilista-sivu on mennyt aivan kamalaksi! Mikä uudistus se semmonen on että palvelu huononee ja epäselkeytyy?

Tiitiäinen kirjoitti...

Heha, tähän blogiin olen muuttanut kahden aiemman kautta :P Mutta koko ajan epäilen, josko sama ihminen, joka ensimmäisen blogini kaivoi esiin, olisi jo keksinyt tämänkin...edellinen blogini oli salainen, mutta kun teki kuitenkin mieli tavoittaa vähän suurempi yleisö. Näin "tapaa" paremmin muita ja voi keskustella.