tiistai 6. toukokuuta 2008

Blogilistaseni minkä teit

Kiitos Blogilista.fi - kiitos. En tiedä miksi tuo päivitys oli tarpeellinen, ehkä siihen löytyy järkevä selitys, mutta kun tuo uusi sivusto on a) entistä huomattavasti rumempi b) ainakin vielä erittäin hidas.

Ja eniten vituttaa se, että kaikki blogini tiedot näyttivät kadonneen bittiavaruuteen. Päivällä olin vielä toiveikas, kuvittelin asian korjaantuneen kun nyt avasin koneen. Mitä vielä, pahemmassa jamassahan ne olivat! Kaikki oli sotkussa. Esimerkiksi suosikit, ne näyttivät tulleen jostain vuodelta miekka ja kivi. Ehdin jo kimpaantua ihan tosissani, sillä en ollut varma muistaisinko varmasti tilata kaikki blogit jotka aiemmin olivat suosikeissa - onneksi tämän saattoi korjata helposti, kiitos siitä. Mutta statistiikat näyttävät edelleen jotain ihan omaansa. Lukijamäärä oli 45 viikossa, nyt 2 viikossa. Jea. Vai alkoikohan statsit rullata taas jotenkin alusta? Vet inte. Tilaajiakin tipahti pois 7, saattanee johtua suosikkilistojen kämmeistä kyllä, mutta silti. Juuri kun kaikki oli hyvin ja järjestyksessä, täytyy nyt sitten pilata kaikki näin. En tykkää tällaisesta epäjärjestyksestä yhtään.

Ja ainiin, ihan kuin tuo kaikki ei todellakaan riittäisi, oli blogini luokiteltu uudestaan: uudet luokat ovat neule, neulontablogi, päiväkirjamaisuuksia. Ja juuri katsomani tiedon mukaan ne ovatkin päivittyneet taas, tällä kertaa kirpputorilöydöt, muotiblogit, shoppailu, tyyli, tyyliblogi, vaatteet ja valokuvaus ovat avainsanat blogiini. Ihanaa.

Suoraan sanottuna voi vittu.

Ei kommentteja: