perjantai 15. elokuuta 2008

Viljapossu

Yritin tänään selittää terapeutille omia näkökulmiani ja ajatuksiani hoitoni suhteen. Tunsin kuitenkin itseni lähinnä uhmakkaaksi teiniksi, joka puhkuu ja puhiseen tuolissaan. Hukkaan meni sekin äksyily. Olen äksyillyt tänään kaikille, sohvatyynyllekin kun meni imaisemaan väriä kosteasta tukastani.

Olo on hirmuisen turhautunut, kun kaikki näyttää valuvan hukkaan. Vituttaa niin että henkeä ahdistaa. Mutta tänään olen syönyt kuin ihminen, joten jotain hyvääkin on tapahtunut. Viljapossu söi kiltisti aamulla mandariinin ja jugurtin, päivällä hapankorppuja ja iltapäivällä pinaattilettuja ja raejuustoa - kuulostaa normaalilta, eiks jeh? Vielä saa syödä yhden omenan. Odotan kieli pitkälläni, että kello tulee kahdeksan ja saan puraista kirpeää omppua! Sitten olen noudattanut tiukasti laatimaani tuntijärjestelmää. Ja sitten voin olla tyytyväinen itseeni.

Viljapossu lähtee illalla taas tuulettumaan, tällä kertaa ihan selvinpäin. On outoa mennä baariin limulinjalla, olen ihan eksyksissä kun lasissa ei olekaan lonkeroa. Hauskaa on yleensä silti, mutta jotenkin se meininki ei tartu samalla tavalla kuin alkoholin avulla. Typerää mutta totta.

Kissa onnistui aamulla jotenkin "siirtämään" hiekkalaatikosta möykyn märkää (=pissistä) hiekkaa kylppärin valkealle matolle. Nice. Ja kissa nokkelana tyttönä peitti tämän epäkohdan muka huomaamattomasti kaapimalla maton toisen reunan käärölle hiekkakökön päälle. Wery nice. En tiedä miten tuo on onnistunut, koska normaalistihan hiekka imee kosteuden itseensä ja tiivistyy pieneksi palleroksi. Kyllä kissa konstit keksii.

Ei kommentteja: