tiistai 26. elokuuta 2008

Tiitiäinen löytää timantin


Heidi ojensi Tiitiäisen maalle timantin, josta olen yliylpeä. Aiemmin marina sekä Ipi ovat muistaneet minua tällä, ja nakkasin sen silloin muutamalle eteenpäin. Joten nyt vain nautin omastani, ja hehkun kun kerrankin osasin laittaa tuon logon näkyviin.
Pienet asiat ja huomionosoitukset voivat tuntua tosi hyvältä. Ihan sama jos uusi lukija ilmoittautuu kommenttilaatikossa tai huomaan jonkun lisänneen minut lukulistaansa. Usein painiskelen viha-rakkaus-suhteessa blogini kanssa ja meinaan lopettaa koko touhun, mutta sitten taas jokin tai joku saa minut jatkamaan kirjoittamista. Niin kauan kun joku lukee juttujani ja saa niistä kenties jotain ajateltavaa, tämä on tärkeää.
Olen myös jäänyt kiinni...
ja niin jäät sinäkin!

Koska luet tätä tekstiä, niin se tarkoittaa, että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat, kunhan vain teet sen.Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat. (Ja kommentoida voi/saa/pitää/täytyy vaikkei omaa blogia olisikaan! =)
Marinalle alunperin kärähdin, mutta häntä en linkkaa salatun blogin takia.
Noniin, illan virallinen postaus tulee myöhemmin, hoitelin vain tässä joutessani nuo rästiin jääneet hommat :)
Ps. Anteeksi puuttuvat kappalevälit. Aina kun liitän tekstiin jotain, bloggeri nivoo kaikki kappaleet yhteen..en ymmärrä miksi, enkä saa korjattua niitä vaikka kuinka yritän. Ärsyttävää, mutta koittakaa saada selvää.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nymmää kärähdin itte taas! =)

Alkoi huvittaa tuo verbi 'linkata', koska minun murteessani sitä käytetään merkityksessä 'nilkuttaa', 'ontua'. Mutta ehkä nykyään tänä internet-aikakautena myös linkittämisen merkityksessä!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kommentoin muutenkin, mutta kyllä, sait kiinni itse teosta!

Tsemppiä, jaksamista ja ISO LÄMMIN HALAUS Tiitiäiselle!

P.S. Omaa blogia ei ole.

Tiitiäinen kirjoitti...

marina: itse asiassa se voi tarkoittaa ontumista minunkin murteessani, mutta käytin sitä näköjään ihan sujuvasti linkittämisen sijasta. Käytän aina ihan omia sanojani, kun kotona puhutaan kahta eri murretta ja kaverit puhuvat ihan tätä paikallista taas...tulee sellainen murteiden sekoitus minun suustani sitten.

Murteet on ihania!

hanna: moi taas ;)

Wendy kirjoitti...

Link link :) Ajattelin tehdä sut vaivaantuneeks kertomalla, että ihan vaan yksinkertasesti olet mun lempi-bloggaaja. Joskus joku juttu kolahtaa niin kunnolla, että olen surullinen kun en voi halata sua ja kiittää.

Ps. Edellisen postauksen apteekkifiilikset on tuttuja. Muistan edelleen farmaseuttitädin ilmeen kun se oli neuvomassa 17-vuotiasta Wendyä lääkkeen käytössä ja tyttö kuiskasi että tää on jo tuttua puuhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vakkarilukijoita olen ja tykkään blogistasi.
Mukavaa syksyä ja jaksamista!
G

Lousku kirjoitti...

Vakkarilukija myös...en vain ole itsestäni mitään ilmoitellut.Blogilistan kautta alunperin tänne eksyin ja jäin koukkuun. Voimia!

Tiitiäinen kirjoitti...

Tämähän oli loistava homma, mukavaa käräytellä teitä! :) Ihan uusi immeisiä ilmestyy.

Tiitiäinen kirjoitti...

wendy, tajusin vasta nyt mitä olet kirjoittanut tuohon! Voi herranjumala, liikutuin...kiitos <3

Poplar kirjoitti...

Käry kävi täälläkin... Jonkin aikaa olen blogiasi jo lukenut, samoja ajatuksia sinusta löydän kuin mitä omassa päässä pyörii. Voimia ja kaikkea hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

sra täällä myös - säännöllisen epäsäännöllisesti :D