torstai 17. heinäkuuta 2008

Titsku ei vaan aina jaksa

Titsku ei ole taas kirjoitellut. Titsku on tehnyt "töitä" ja maannut. Titsku on pohtinut syksyä ja alkanut jännittää sitä. Kun ei tiedä yhtään mitä tapahtuu. Ei mihin joutuu, mihin päätyy, kuka sanoo mitä, kuka käskee mitä, kuka haluaa mitä. Eikä varsinkaan tiedä mitä itse haluaa. Se on vaikeaa. Se kun ei ole mitään mielessä. Tuudittaudun siihen työharjoittelumahdollisuuteen, koska en tiedä mitä muutakaan tekisin. Ja ehkä joskus on vain ryhdyttävä johonkin, sittenhän sitä näkee mitä tapahtuu. Ei sitä muuten voi tietää. Näin uskottelen itselleni.

Hirveä ikävä yhtä ihmistä. Sitä ihmistä. Hirveä yhdistelmä, kun kolme kaverusta vahtaa samaa ihmistä. Seuraa tiedotus miehet: naiset ovat petollisia, todella petollisia tarpeen tullen. Jos ette sitä vielä ole joutuneet omin silmin tai korvin todistamaan.

Taitaa olla Titskun nukkumaanmenoaika. Ei sillä että väsyttäisi, vaan siksi että nyt kuuluu käydä sänkyyn. Muuten en rauhoitu taas millään. Aina kun näen ystävääni, käyn koko illan kierroksilla. Tänäänkin. Hän on kyllä iso voimavara elämässäni.

Ainiin, olin tänään ihan julkean törkeän kamala. En koskaan tee tällaista, en koska se on vastoin periaatteitani. Mutta tänään kaupassa erityisen suloinen mies vilkuili niin selkeästi minua, etten vain voinut olla huomaamatta sitä. Totta kai kävin ensin mielessäni läpi kaikki mahdolliset syyt miksi hän katsoo, tarkistin ettei lahkeesta roiku vessapaperia tai hiuksista neulasia. En löytänyt mitään, joten laskin mieleeni ajatuksen että ehkä mies todellakin katsoo minua ihan minun itseni takia. Vau. Ja niin minä sitten hymyilin takaisin ja vinkkasin vieläpä silmää! Ongelmahan tässä oli se, että miehen naisystävä seisoi hänen vieressään ja tutkaili jotakin pakkausta. Hyi hyi hyi Tiitiäinen. Mutta ketään ei sattunut, kukaan ei pahoittanut mieltään eikä mitään väärää tapahtunut. Ei tuo voi olla kovin vakava teko. Ei.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuota samaa ongelmaa, mietin, mitä muuta ajattelee ja haluaa. Ja samalla olen hylännyt itseltäni oikeuden ajatella ja tahtoa itse. Helppoa se ei ole, mutta koita kuitenkin miettiä mitä itse haluat. Niin raadollista kuin se onkin, niin ne muutkin tekee. Niitä ei vois vähempää kiinnostaa muiden asiat. Ne keskittyy vain itseensä. Siks on ite pidettävä huolta itsestä, mut siis annettava muiden auttaa, jos ei itse pysty.

Joo, tiedän. Yleistän liikaa, mut olen ite heränny vasta tajuumaan, et saan itsekin haluta jotain. Saan pyrkiä itse johonkin, mihin haluan.

Ja siinä flirtissä ei kyllä ollut mitään pahaa. Ei hymyilyssä vieraalle ole mitään pahaa. Kunhan se tosiaan jää siihen. Se voi oikeesti parantaa sitä olemassaolevaa parisuhdettakin, jos se on terveelllä pohjalla.

Jään lomalle ja vaikka olen kommentoinu vain silloin tällöin, niin älä nyt pelästy. En oo kadonnu mihinkään ja tulen takaisin, mutta jonkun aikaa menee ihan hissuksiin korvessa. Pidän blogistasi ja toivon, että jaksat edelleen purkaa olojasi tänne. Tsemppiä Sulle, Tiitiäinen! Ja iso lämmin kestohalaus!

Saara kirjoitti...

Ihanaa flirttiä, oispa joku mustakin kiinnostunu. välillä kun siihen toisen olkaapäähän ois mukava nojata ja tillittää murheita,,,

Tiitiäinen kirjoitti...

hanna: hyvää lomaa, nähtäillään sitten :)

ainur: en usko että mies vilkuilisi enää sekuntiakaan jos tietäisi mikä olen. Ehkä se ei nähnyt kunnolla ;)