lauantai 12. heinäkuuta 2008

Ei niin mitään

Jo toisena päivänä rinnassani velloo inhottava tunne. En saa kiinni mikä tunne siellä mylvii, mutta tunnen sen paineen. Pelkään että siellä muhii se pommi, se loppuräjähdys. Se ei ole nimittäin vieläkään tullut.

Kuten tavallista, tänään on suuntana baari. Pelottaa juoda, sillä voi olla hyvinkin itkuviinaa tiedossa. Ärsyttävää kun en osaa itkeä kuin normaalit ihmiset. En osaa tehdä sitäkään oikein! Voi olla että jätän alkoholin vähemmälle ja keskityn kaveriin. Tai sitten ikuistan tuon lauseen seinälleni, hirveää puppua minun suustani! Melkein onnistuin huvittamaan itseänikin. Hih. Vallan hauska tyttö.

Ymh, olen kuitenkin saanut aikaiseksi enemmän kuin olisin uskonut: olen tiskannut, pyyhkinyt ja liottanut möhnät irti keittiön pöytätasoista, imuroinut lattiat (pestä en jaksanut), nostanut tv-tason takaa kissan viikko sitten sinne törkkäämän kukkapotin ja lapioinut mullat takaisin kukkaressukan juureen ja tyhjentänyt etupihan tupakkapurkin. Tai siis ämpärin. Vaihdoin piskuisen lasipurkin rutkasti käytännöllisempään peltiämpäriin, koska tyhjensin lasipurkin aina vasta kun sen ympärillä oli valtava keko tumppeja. Jeah. Toiminnan nainen.

Huomenna olen mitä luultavimmin epäkunnossa, joten tapaamme tulevaisuudessa.

Ei kommentteja: