tiistai 27. marraskuuta 2007

Yksi väsynyt matkustaja

Tänään olen ollut topakka tyttö täynnä näennäistä reippautta. Lähdin suoraan sängystä puolen päivän tienoilla kahdeksan tunnin "työkomennukselle". Meinasin kyllä tutun pyytäessä jänistää, ajattelin heti etten millään jaksa reissata koko päivää. Mutta niin vain tein ja nyt olen pienenä väsyneenä myttynä tietokoneen ääressä. Anonyymiuden säilyttämiseksi en uskalla paljastaa enempää, mikä on harmi sillä koin ja näin kaikkea jännittävää. Esimerkiksi poroja (en kyllä Lapissa asti käynyt) ja ketun, otin niistä kuviakin.

Toivoin salaa saavani heti rahaa, mutta palkka tulee kuulemma myöhemmin. Kannatti lähteä, saan pilkko pimeästi kymppejä salaiseen säästökuoreen. Yritän aina yllätystulojen ilmaannuttua säästää osan, sillä tahtoisin joskus kaukana tulevaisuudessa ostaa tällaisen, tuon pinkin. Ihanan tyttömäinen. Ja turhamainen. Nyt minulla on Nokian perusmalleista perusmallein ja halvin kännykkä. Kyllähän sillä soittaa ja tekstaa, mutta siihen ne toiminnot sitten jääkin. Kyllä tällä pärjää kun on pakko.

Kissa on ollut yksin liian monta tuntia, sen voi laskea hiiristä joita on kannettu syömään ja juomaan. Minun tyttini olisi varmasti hyvä äiti, ellen olisi leikkauttanut sitä. Sen verran hyvin täällä hoidetaan leluhiiriä, ne pääsevät ihan kuppiin asti napostelemaan raksuja ja vesikuppiin juomaan ja samalla uimaan.

Väsyttää ihan kamalasti. Ensin Pako, sitten BB ja sitten sänky. Krooh pyyh kuten pienenä sanoin nukkumaan käydessä.

Ja hei kiitos kommenteista, palaan huomenna vastavierailuille :)

Ei kommentteja: