sunnuntai 14. joulukuuta 2008

This one goes to the ladies

Seuraa hyvin hyvin lyhyt, ytimekäs ja naisellinen postaus.

Asia nro 1: e-pillerit veivät pms-oireeni kokonaan pois, mutta aiheuttavat yleistä alakuloisuutta. Taukoviikon alkaessa elämä hymyilee, en ole kuullutkaan turvotuksesta, masennuksesta, itkuisuudesta, ärtyneisyydestä. Järkyttävät kivut ovat tiessään ja menkat aivan naurettavan helpot. Mutta sitten...heti ensimmäisen pillerin jälkeen alkaa tolkuton väsymys ja synkistelen aivan syyttä suotta. Ero on selkeä.

En ole vielä osannut päättää, otanko mieluummin takaisin pms-oireiden aiheuttaman masennuksen ja vitutuksen, jota saattaa pahimmillaan kestää kaksi viikkoa kuukaudesta - vai syönkö pillereitä, olen niiden tähden kolmisen viikkoa väsyneempi kuin normaalisti ja kärsin mielialanlaskusta. Ainiin, ei pidä unohtaa sitä että menkkani ovat todella vaikeat ilman pillereitä... En vaan millään osaa päättää mitä tehdä, joten taidan vielä katsoa mihin tilanne kehittyy. En ole vielä edes käyttänyt pillereitä sitä maagista kolmea kuukautta, jonka aikana elimistön pitäisi kyseisiin troppeihin tottua.

Asia nro 2: hiivatulehdusta voi tosiaankin hoitaa itse tällä kuuluisalla "jugurttikonstilla". En ole kyseiseen jippoon tähän mennessä sortunut, mutta tulipahan kokeiltua ja olen oikein tyytyväinen. Helpottaa oireita heti! Eli jugurttia vaan sisäisesti ja ulkoisesti, naiset.

3 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Kommentti kakkoseen: Miehenä en ollut kuulutkaan "jugurttikonstista" ennen Teppo M:n paljastusta. Se oli loppupään postauksista ainoa, joka sai minut huvittumaan.

Tiitiäinen kirjoitti...

^^ :D

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdoin pillerit renkaaseen juurikin tuosta apatoivasta syystä.